Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele run flat beneficiaza de o constructie deosebita, pentru a evita survenirea exploziei cauciucului. In plus, ele pot facilita rulajul cu pneul dezumflat inca aproximativ 80 de kilometri, cu o viteza maxima de 80km/h (incarcatura fiind un factor de luat in considerare).

In general, conducatorii auto pentru care circularea cu viteze ridicate este o constanta, in viata de zi cu zi ei deplasandu-se pe distante lungi in regim de autostrada, cauta sa fie “safe”. Pentru a diminua efectele negative ale unei eventuale explozii de cauciuc, sau chiar a unor consecinte mai grave, multi soferi recurg la folosirea acestei alternative, in loc de montarea anvelopelor obisnuite.

Printre cele mai frecvente nemultumiri legate de modelele runflate, se numara zgomotul si greutatea.

Pe de alta parte, insa, sunt ideale pentru persoanele care nu stiu sa faca o pana. Totodata, rezolva si problema cu vulcanizarea. Imaginti-va ca sunteti in camp, iar pana la cea mai apropiata localitate mai aveti de parcurs o distanta destul de mare, afara se intuneca si nu cunoasteti zona. Din acest punct de vedere, anvelopele runflate par o solutie la cele obisnuite care daca s-au taiat, cu greu mai pot fi reparate, chiar si cu spray.

Poate parea descurajanta actiunea de dejantare a rotilor, datorita dificultatii mai mari, insa este posibila chiar si la vulcanizari nu foarte moderne.

O alta bila alba in favoarea anvelopelor runflat o constituie economia de combustibil. Realitatea este ca exista un numar restrans de modele, fata de cele normale cu aceleasi dimensiuni.

Cum arata o anvelopa runflat?

Flancurile laterale au o grosime mai mare, sunt mult mai rigide si astfel nu se aplatizeaza de tot, putand sa sustina greutatea autoturismului la cedarea presiunii.

Elimina necesitatea rotii de rezerva

Implica interventii in sistemul de suspensie si caroserie in partea unde vin fixate anvelopele – doar daca autovehicului este proiectat pentru dotarea cu astfel de gume nu mai este necesar sa efectuati schimbari in suspensie si la caroserie.

 

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope