Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Producatorul de anvelope sud-coreean, Nexen, reuseste de multe ori sa surclaseze competitorii Hankook si Kumho, bazandu-se pe o atitudine deschisa inovatiei si noilor tehnologii. Nexen Tyre reprezinta una dintre brandurile recunoscute la nivel mondial, castigand premii importante in cadrul unor concursuri internationale de top, precum A’ Design Award and Competition 2015-2016 organizat recent in Italia.

In iulie anul acesta, noile modele all season All Road Transform Concept, gama de anvelope iarna WINGUARD Snow G WH2, alaturi de seria de anvelope vara NFERA RU1 destinate echiparii vehiculelor sport utilitare, au primit trofeul de aur si cel de argint. Premiile au fost decernate in cadrul galei pentru concursul international de design. Vice-presedintele companiei, Han Min-Hyun a declarat, conform unui comunicat de presa, ca “Suntem onorati sa fim recunoscuti in intreaga lume pentru capacitatea noastra de a dezvolta produse la fel de bune si in design”.

Nexen a mai primit premii prestigioase tot pentru calitatea designului de produs si in anii anteriori: premiul Red Dot, Premiul IF Design, G-Mark etc.

Daca doriti sa montati anvelope vara Nexen cu indice mare de viteza, va recomandam sa va orientati catre modelul Roadian HP, care se caracterizeaza printr-o reducere semnificativa a riscurilor de acvaplanare, randament kilometric sporit, contribuind la siguranta si placerea deplasarilor pe distante lungi, in regim de autostrada.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope