Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

În această iarnă, asigurați-vă că bucuria cumpărăturilor de Crăciun nu este intrerupta de o defectiune  neașteptată a mașinii – aici sunt cateva motive comune pentru care mașina dvs. s-ar putea strica în timpul iernii și ce puteți face pentru a împiedica acest lucru să se întâmple în acest sezon festiv.

De asemenea nu uitati sa echipati masina cu anvelope de iarna de calitate deoarece, cu siguranta nu doriti o derapare sau un accident rutier inainte de concediu.

 Problema: o baterie de mașină uzata

Multe defecțiuni ale mașinilor de iarnă sunt cauzate de starea bateriilor auto, deoarece este mai greu ca bateria mașinii să producă tensiunea corespunzatoare în timpul iernii, ceea ce face mai dificilă producerea energiei necesare pentru pornirea vehiculului.

Cum se poate preveni:

Împiedicați ca bateria mașinii dvs. să moară în această iarnă, în mijlocul cumpărăturilor de Crăciun – înainte ca vremea să devină prea rece, verificați tensiunea bateriei cu un voltmetru sau multimetru. Aproximativ între 12.40 și 12.75 volți este suficient pentru a asigura funcționarea unei baterii auto.

Dacă locuiți într-un climat foarte rece, ar fi bine să investiți într-o baterie de mașină pentru temperaturi scăzute.

Căutați o baterie cu număr mare de amperi de răcire ridicată; aceasta este o măsură a numărului de amperi pe care bateria mașinii dvs. o poate genera la temperaturi scăzute.

Problema: o mașină supraîncălzită

Mulți șoferi consideră în mod fals că vehiculul lor se poate supraîncălzi numai în timpul verii.

Dar supraîncălzirea este o preocupare chiar și în timpul iernii, deoarece uleiul de motor rulează mai gros la temperaturi scăzute, ceea ce face circulația uleiului de motor mai dificilă, ceea ce ar putea duce la supraîncălzire.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope