Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Torque este producătorul de anvelope foarte populare pentru camioane și vehicule comerciale. Brandul creează, de asemenea, modele de înaltă calitate pentru autoturisme, SUV-uri și autobuze. Marca face parte dintr-un mare grup internațional TIA, cu sediul în Regatul Unit.

Produsele mărcii sunt fabricate în una dintre cele mai moderne fabrici de producție din Asia. Cu o suprafață de aproximativ 1,6 kilometri pătrați, fabrica este un simbol al gândirii moderne a producției chinezești, un de lucreaza aproape 6000 de persoane care determină puterea companiei.

Toate modelele producătorului fac obiectul unor teste avansate pentru a răspunde cerințelor piețelor de export. Cele mai mari piețe pentru acest brand sunt Statele Unite, Europa și Japonia. Ei își datorează poziția stabilă față de diligența și perfecționismul lor în producție.

Este o marcă construită pe fundații solide și nu a moștenit respectul șoferilor de la o altă marcă, dar a dezvoltat-o ​​de la zero.

Anvelopele de vară sunt unul dintre cele trei tipuri de anvelope. Acest tip de anvelope se caracterizează printr-o performanță bună la temperaturi mai mari de 7 ° C.

Anvelopele sunt fabricate folosind un tip special de amestec de cauciuc care va asigura o aderență adecvată și distanța scurtă de rupere. Căutați anvelope de vară potrivite pentru mașina dvs.?

Magazinun nostru online oferă o gamă bogată de anvelope de vară Torque care respectă standardele de siguranță și de calitate. Aici veti gasi cu siguranta un model de cauciuc de vara care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra si va va permite sa va bucurati de conducerea unei masini in conditii de vara.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope