Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Este un lucru bine stiut ca soferii care doresc sa achizitioneze anvelope de iarna si sa investeasca mai putini bani, se pot orienta dupa modele fiabile in extrasezon, dupa principiul “vara sanie si iarna caruta”. Daca alegeti aceasta varianta, trebuie sa dispuneti de un loc corespunzator pentru depozitarea noului set de cauciucuri iarna pentru turisme.

Un spatiu adecvat de depozitare il poate constitui propriul garaj, cu conditia sa nu fie in apropiere surse directe de caldura sau ca pneurile sa nu fie expuse razelor puternice ale soarelui de vara. In plus, se recomanda evitarea depozitarii in spatii cu umezeala mare.

De asemenea, pentru ca anvelopele de iarna achizitionate sa ofere performanta maxima, la remontare, specialistii ii sfatuiesc pe soferi sa acorde atentie si jantelor. Motivul: jantele auto pot avea de suferit o data cu remontarea cauciucurilor. In concluzie, trebuie sa aveti pregatit si un set de jante din aliaj sau de otel.

Steffco pune la dispozitia soferilor de vehicule tip turisme si cargo, o oferta diversificata anvelope iarna provenind de la producatori renumiti, unde puteti descoperi atat modele premium, cat si modele de buget disponibile imediat in stoc pentru livrare la domiciliul clientului, pe diferite dimensiuni necesare.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope