Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

La intrarea in drepturi a sezonului rece, legile in vigoare impun dotarea vehiculelor cu anvelope de iarna sau anvelope omologate pentru rularea pe drumuri pline de zapada si gheata, in conditii de temperaturi scazute. In continuare, va prezentam 4 modele de cauciucuri pentru turisme aflate la promotie in oferta Steffco.

Viking Snowtech 2 – recomandate de clienti cunoscuti din domeniu, precum Volkswagen, Ford, Volvo ori Opel.

Numarul 1 pe piata din Norvegia, producatorul Viking a dezvoltat linia Snowtech 2 de anvelope de iarna, caracterizata printr-o tractiune ridicata si reducerea distantei la franare.

Profilul in V al acestor cauciucuri pentru turisme prezinta o larga densitate de canale si muchii cu rol in cresterea stabilitatii pe carosabile alunecoase.

 

Kleber Krisalp HP2 – cauciucuri de iarna cu performante imbunatatite, gratie optimizarii structurii si design-ului pneului. Ideale pentru dotarea masinilor de cilindree mica si medie in conditii de temperaturi scazute. Promit un confort sporit la deplasarea pe orice carosabil pe intreaga durata a sezonului rece.

 

Dunlop Winter Response 2 – manevrabilitate foarte buna pe zapada si gheata. O particularitate aparte o constituie design-ul special care include lamele cu muchii taioase in densitate bogata, ce confera aderenta sporita si usurinta in spargerea peliculei de gheata.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope