Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

O soluție este sa vă protejatii mașina de rugină, murdărie și alte elemente de iarnă, achiziționând o husa de calitate pentru autoturismul dvs. în timpul iernii. Pentru a afla mai multe despre diferitele tipuri de huse auto, informati-va la magazinele de specialitate.

Interiorul mașinii

Nu numai că sarea de pe carosabil poate deteriora exteriorul vehiculului dvs., ci și efectul asupra interiorului. Asigurați-vă că mașina dvs. este echipată cu covorașe din cauciuc. Sarea de pe cizmele dvs. poate pata covoare interioare, care pot fi greu de curățat. Aspirarea interiorului masinii va ajuta de asemenea la absorbtia apei si umezelii. Dacă sunteți îngrijorat ca sarea arputea decolora scaunele dvs. de masina, puteți cumpăra huse scaunelor sau spălați-le cu apă fierbinte și săpun.

Sosea

Cei mai mulți dintre noi folosesc sare pe proprietățile noastre pentru a preveni alunecările și căderile, si pentru a asigura ca masina cu anvelope de iarna poate cobori sau urca in garaj. Deși utilizarea pe canalele noastre, poate contribui, de asemenea, la rugină și la distrugerea cimentului. Sarea, împreună cu temperaturile înghețate, poate cauza fisuri în ciment. O alternativă la utilizarea de sare pe calea de acces este de a folosi cenusa sau nisip.

Sarea de drum va fi probabil folosită în anii următori. Poate fi afecta căile noastre de acces si cauza rugna, dar este imperativ pentru siguranța noastră. Împreună cu păstrarea mașinii bine întreținute pe tot parcursul iernii, conduceți încet și în siguranță.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope