Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Cauciucurile vechi, care prezinta un grad mare de uzura, trebuie scoase din circulatie, dar nu depozitate la voia intamplarii. In numeroase tari, sunt implementate diverse proceduri de reciclare. Sarcina colectarii de anvelope uzate nu le revine doar producatorilor, ci si importatorilor, iar cetatenii sunt rugati sa ia parte activa la demersurile in vederea unui mediu mai curat. De exemplu, soferii auto pot returna anvelopele iesite din uz la magazinele de unde le-au achizitionat sau in centre calificate. Romania se afla si ea pe lista tarilor unde reciclare anvelopelor este o prioritate. De exemplu, actualmente, in componenta modelului Hakapeliitta, intra anvelope uzate, vechi. Totodata, ele pot folosi si la alcatuirea compozitiei peretilor protector aflati pe marginea drumurilor, in scopul reducerii zgomotului.

O anvelopa creeaza efecte si impact asupra mediului inconjurator, incepand cu darea in folosinta. Probabil cel mai important aspect il constituie consumul de combustibil. Exista metode variate de a contribui la reducerea consumului de carburant: o greutate mai scazuta a pneurilor alaturi de o rezistenta mica la rulare pot reduce substantial emisiile nocive de carbon si preveni alcatuirea gazelor cu efect de sera. In orice caz, ponderea emisiilor este influentata si de stilul de sofat al conducatorilor auto. Statisticile arata ca se poate realiza o reducere de carburant folosit intre 10-20 procente, practicand un stil de condus preventiv, calm si economic.

Va incurajam sa cooperati la reciclarea anvelopelor, ducand cauciucurile in stare proasta si deseurile de anvelope in centrele specializate ori la distribuitorii de unde le-ati cumparat.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope