Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Probele de foc pe care trebuie sa le treaca anvelopele destinate echiparii vehiculelor pentru activitati off-road au in vedere comportamentul pe carosabil uscat si pe suprafete umede, rezistenta la rulare, nivelul de zgomot emis in timpul deplasarii, precum si comportamentul la rularea cu viteza inalta.

Banuiesc ca orice sofer a observat deja numarul in continua crestere de vehicule 4×4 existente in trafic. Acestea nu sunt populare doar in Europa, cat si in tara noastra. Sfaturile autoritatilor in domeniul automobilistic sunt demne de luat in seama, ele bazandu-se pe testele efectuate. Astfel, principala recomandare din partea AMS (Auto Motor und Sport) se refera la pretul de achizitie pentru anvelope SUV. Chiar daca dispuneti de un buget restrans, merita sa investiti mai mult in niste cauciucuri SUV performante. Gumele care prezinta slabiciuni in conditii de vreme ploioasa si nu dau dovada de distante de franare corespunzatoare ar trebuie sa iasa din discutie, pentru a nu periclita deplasarea. Riscurile acvaplanarii trebuie intampinate cu maxima seriozitate, astfel incat am ales cateva exemple de modele anvelope SUV care au primit calificative bune si foarte bune. Marcile Continental, Goodyear, Michelin si Pirelli sunt in fruntea listei.

Anvelope Goodyear EfficientGrip SUV – s-au remarcat printr-un comportament excelent in cadrul testelor pe uscat. Design-ul optimizat, cu aspect solid, se imbina cu tehnologii inovatoare implementate la nivel de structura a pneului, oferind drept rezultat distante foarte bune de franare pe umed. Verdictul final a fost ca aceste anvelope sunt per total echilibrate.

In continuare, s-a evidentiat modelul Continental PremiumContact 5, care manifesta o manevrabilitate foarte buna pe drumurile uscate si umede.

Michelin Primacy 3 prezinta o siguranta sporita la rularea cu viteze ridicate, in special pe suprafetele uscate, dar dispun si de performante echilibrate pe carosabilul ud. O alta caracteristica o constituie si silentiozitatea acestora, alaturi de rezistenta foarte mica la rulare.

Puteti opta cu incredere si pentru anvelope Tigar proiectate pentru suv-uri, anvelope all-season Matador, dar si anvelope BF Goodrich Mud Terrain, All Terrain (AT), Long Trail etc. Acum depinde de fiecare conducator auto si de modelul de jeep pe care il poseda, insa conteaza foarte mult si daca ruleaza preponderent in regim de autostrada, sau circula pe suprafete pline de noroi si pe drumuri accidentate.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope