Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

V-ati intrebat vreodata cu cat sunt mai rapide anvelopele de curse in comparatie cu cele mai bune anvelope UHP? Autoritatile germane in domeniu ne furnizeaza informatii si in aceasta privinta! Publicatia Sport Auto a efectuat un studio comparativ pe un numar de sapte dintre cele mai performante cauciucuri premium in paralel cu trei 3 anvelope de curse considerate foarte bune. Toyota GT86 a fost vehiculul ales pentru test, iar dimensiunile testate au fost de 225/40 R18.

Rezultatele au demonstrate ca modelul de anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2 este cel mai rapid in tururile de pista realizate pe carosabil uscat cu o viteza de 87.1 km/h, detinand in medie cu doi kilometri in plus fata de anvelopele premium Michelin Pilot Sport 4.
Performantele la franare pe uscat constituie beneficiul suprem in ceea ce priveste anvelopele create anume pentru curse, pentru ca poseda au o structura mai moale si prezinta un numar mai redus de striatii in scopul maririi suprafetei de contact cu pista.

Cea mai buna anvelopa, conform acestui test, este Pirelli P Zero Trofeo R, modelului premium Pirelli P Zero obtinand o distanta de franare cu 2.4 metri mai mare. In mod neasteptat, la testarea de franare pe carosabil uscat, modelul Michelin Pilot Sport 4 a echivalat modelul Michelin Pilot Sport Cup 2, ambele reusind sa opreasca vehiculul in 34.4 metri.

In ceea ce priveste caracteristicile de confort, zgomot si distanta de rulare, rezultatele au fost clar in favoarea anvelopelor de uz normal, motivul principal fiind ca anvelopele de curse dau un schimb dovada de alte proprietati de top, precum un raspuns mult mai precis in curbe, la rularea cu viteza.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope