Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Sarea de drum este cel mai frecvent utilizată pentru a topi drumurile înghețate; scăderea temperaturii de congelare a apei.

Este considerată o metodă eficientă de a ajuta la reducerea accidentelor în timpul iernii. Cu toate acestea, sarea de drum joacă un rol important pentru conducerea în siguranță în timpul iernii, poate provoca, de asemenea, numeroase probleme masinii dumneavoastră.

Rugina

Aspectul negativ al utilizării sarii rutiere constă în rugină. Sare de drum este corozivă și creează o reacție chimică din momentul în care apa și aerul sunt combinate, ceea ce dăunează caroseriei vehiculului. Utilizarea repetată a expunerii la sare poate determina formarea ruginii la sistemul de frânare exterior și hidraulic al mașinii.

De asemenea, poate fi distructivă pentru sistemele de eșapament și tobe de eșapament ale mașinii dvs. Examinați mașina aproape în mod regulat pentru rugină, curatati sarea de pe  anvelopele de iarna și marginile inferioare ale părților laterale ale corpului.

Una dintre cele mai bune metode de prevenire a ruginii de la mașină este aplicarea unui strat de protectie din ceara. Aceasta va ajuta la protejarea șasiului mașinii de coroziune.

Spălarea mașinii o dată pe lună pe tot parcursul iernii, cu apă și ceară va ajuta la prevenirea acumulării sarii de drum și a coroziunii.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope