Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Iubitorii de masini de teren trebuie sa acorde o ingrijire mai speciala anvelopelor care doteaza vehiculul pe care il detin, luand in calcul particularitatile acestuia. O diferenta majora intre o masina obisnuita si una 4×4 consta in trenul de rulare, mult mai solicitat.

In functie de traseu, soferii trebuie sa se orienteze in a descoperi cea mai avantajoasa varianta de profil de anvelope off road.

  • Anvelopele de vara sunt recomandate doar pe durata sezonului cald, la trasee usoare, pe carosabil uscat.
  • Anvelopele de iarna isi gasesc utilitatea si primavara sau toamna tarziu, in special la parcurgerea unui traseu montan.
  • Anvelopele mixte / all-season ridica unele semne de indoiala, pentru ca nu multe modele sunt atat de dezvoltate incat sa ofere performantele la care ravnesc posesorii de vehicule 4×4.
  • Anvelopele H/T  (90% asfalt, 10% teren usor) fac fata cu brio calatoriilor fara sectoare dificile, favorizand un consum redus de carburant pe sosea.
  • Anvelopele A/T (80% asfalt, 20% teren mediu) sunt recomandarea numarul 1 pentru off-roaderii amatori si pentru toti aceia care sunt pasionati de rallyraid. Au un comportament satisafactor pe timp de iarna. Comparativ cu profilele M/ , intampina cu mai mult succes provocarile lansate de prezenta zapezii.
  • Anvelopele M/T (20% asfalt, 80% teren accidentat, greu si foarte greu) se numara printre optiunile celor mai multi soferi off-road convinsi si prezinta un profil recogniscibil prin crampoanele din design, fiind similar din acest punct de vedere cu rotile unui tractor.
Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope