Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Atunci când înlocuiți anvelopele pe autovehicul, este întotdeauna cel mai bine să le înlocuiți ca un set complet de patru anvelope. Acest lucru asigură ca vehiculul va folosi rotile în mod egal și că anvelopele de rezervă vor îndeplini fie cerințele inițiale ale echipamentului, fie vor oferi unele îmbunătățiri deosebite pentru nevoile dvs. de conducere. Înlocuirea intregului set de anvelope este întotdeauna opțiunea recomandată și preferată.

Din păcate, anvelopele nu se schimba întotdeauna toate odata și, de obicei, luati decizia de a schimba una cate una, cele care  sunt uzate. Acest lucru va compromite performanța, manevrabilitatea și / sau confortul vehiculului. De asemenea, asigurați-vă că nu amestecați niciodată tipurile de anvelope care se află pe vehiculul dvs. Nu instalați o pereche de anvelope de tip „run-flat” pentru a merge cu celelalte anvelope.

Evident, cumpărarea anvelopelor identice cu cele deja instalate este cea mai bună alternativă (atunci când se cumpără mai puțin de 4 anvelope), deoarece acestea se vor potrivi exact cu dimensiunea, construcția, designul benzii de rulare. Însă achiziționarea anvelopelor identice cu cele instalate pe autevehicul nu este întotdeauna posibilă din mai multe motive (preț, disponibilitate etc.); dacă acest lucru este valabil pentru dvs., trebuie să alegeți între o anvelope cu aceeasi dimensiune, dar profil diferit.

Achiziționarea de anvelope cu o încărcare mai bună este un avantaj.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope