Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele sunt una dintre cele mai importante componente – și cel mai adesea trecute cu vederea – legate de siguranța mașinilor noastre. Anvelopele sunt singurul lucru care ne atașează mașinile pe șosea, iar problemele legate de anvelope afectează confortul, manevrabilitatea și siguranța mașinii. Iată câteva sfaturi simple de siguranță pentru anvelope care vă ajută să vă mențineți pe dvs. și pe ocupanții mașinii în siguranță.

Verificați periodic presiunea în anvelope

Anvelopele au tendința de a pierde aerul în timp – aproximativ 1 bar pe lună și 1 bar pentru fiecare scădere de temperatură de zece grade. Cumpărați un indicator digital al pneurilor și verificați anvelopele o dată pe lună și înainte de o călătorie lungă. Presiunile adecvate ale anvelopelor pot fi găsite în manualul dvs. de utilizare sau pe un autocolant pe mașină (de regulă pe interiorul ușii șoferului sau pe capacul de umplere a carburantului). Nu uitați să verificați presiunea în anvelope numai după ce mașina a stat câteva ore în pentru a vă asigura că anvelopele sunt reci. Frecarea in timpul  conducerii încălzește anvelopele și crește presiunea, care poate ascunde o anvelopă usor dezumflata.

Rezolvati problema anvelopele dezumflate imediat.

O anvelopă sub-umflată are o rezistență mai mare la rulare, ceea ce crește consumul de combustibil. De asemenea, creează mai multă căldură, ceea ce poate duce la defectarea anvelopei.

Indiferent ca ne referim la anvelope de iarna sau all season , aceleasi verificari sunt necesare.

Nu uitati de rezervă

Obținerea unei anvelope plate și descoperirea că piesa de schimb este de asemenea plată este o experiență neplacuta. Inspectați-vă  roata de rezervă ca și celelalte anvelope ale dvs. Dacă aveți un rezervor compact, presiunea de umflare va fi de obicei scrisă pe anvelopă.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope