Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Vânzările globale de autoturisme sunt estimate să atingă 78,6 milioane de vehicule în 2019. Împreună cu China, Statele Unite se numără printre cele mai mari piețe auto din întreaga lume, atât din punct de vedere al producției, cât și al vânzărilor. Aproximativ 6,9 milioane de autoturisme au fost vândute clienților din S.U.A. în 2017, iar aproximativ 4 milioane de autoturisme au fost produse aici în același an. Statele Unite au devenit o piață auto-cheie la începutul anilor 1900, când Ford a introdus producția de linii de asamblare pentru a-și fabrica modelul T. În prezent, Ford Motor Company se numără printre cei mai importanți producători de autoturisme, fiind în prezent Ford Focus, care a fost, de asemenea, unul dintre cele mai bine vandute vehicule ușoare din lume din 2016. În ceea ce privește veniturile, Toyota, Volkswagen și Daimler s-au înscris în topul producătorilor de automobile în 2017, în timp ce industria furnizorilor auto a fost dominată de producatori  precum    Bosch, Continental, Goodyear, Debica și Magna.

Promovate de inițiative globale, cum ar fi Acordul de la Paris, mai multe țări din întreaga lume adoptă controale mai stricte privind emisiile pe modele noi de vehicule. Ca atare, producătorii de automobile încep să-și extindă afacerea în sectorul mobilității electrice. Se așteaptă ca Germania să conducă producția electrică proiectată pentru a ajunge la aproximativ 1,3 milioane de unități până în 2021.

În decursul următorului deceniu, tehnologiile autoturismelor conectate la internet și vehiculele autonome vor determina o altă revoluție în sectorul automobilelor. În 2016, aproximativ 40% dintre respondenții din S.U.A. au declarat că sunt dispuși să folosească vehicule complet autonome, probabil pentru că, consideră că vehiculele autonome sunt mai sigure decât mașinile convenționale. Piața globală a componentelor hardware de conducere autonome este de așteptat să crească de la 400 de milioane de dolari SUA în 2015 la 40 de miliarde de dolari SUA în 2030.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope