Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Fabricate sub licenta Continental AG, anvelopele de iarna BARUM Polaris 3 se caracterizeaza printr-un profil directional, fiind solutia ideala pentru dotarea autoturismelor de cilindree mica si medie. Printre beneficiile de care pot dispune soferii se numara o foarte buna aderenta pe carosabilele pline de zapada, precum si adaptarea usoara la conditii meteo dificile, de sezon rece.

Ca si particularitate, anvelopa Barum Polaris 3 prezinta niste striatii de adancimi variate dispuse pe umerii pneului in unghi lateral. In plus, ofera o uzura mai redusa, fapt ce contribuie la obtinerea unui bun randament kilometric. Multiplele lamele cu muchii previn alunecarea zapezii pe canalele din profil, facilitand o deplasare sigura pe suprafetele  inzapezite.

Compusii de silica din compozitia benzii, in combinatie cu substante ecologice,  reusesc sa creeze un nivel mai bun al aderentei pe sosele si drumuri ude si alunecoase.

In 2014, anvelopa Barum Polaris 3 pe dimensiunea 225/50 R17, s-a clasat in cadrul testarii Auto Bild pe pozitia 11 din 16 competitori, obtinand un feedback pozitiv: performante pe zapada, confort la deplasare, accesibile din punct de vedere al pretului. Puncte in minus: performante comune pe suprafete umede si pe drum uscat.

In 2017, acest model ocupa locul 16 din totalul de 50 de cauciucuri 225/50 R17 supuse testarilor Auto Bild.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope