Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Preluarea de catre marele producator francez, Michelin, a companiei sarbe Tigar, a fost un real succes, liniile de anvelope pentru turisme proiectate ulterior fiind orientate catre automobilistii care doresc sa obtina nivele de performanta bune, beneficiind de un pret scazut. Si oferta noastra cuprinde o larga varietate de modele fabricate de aceasta marca, iar pentru echiparea vehiculelor in sezonul rece, va oferim anvelope Tigar Winter 1.

Orice sofer din Ploiesti care intentioneaza sa monteze anvelope de iarna ieftine, se poate baza cu incredere pe proprietatile furnizate de aceasta linie de pneuri la rularea in conditii de temperaturi scazute, zapada si gheata si carosabil.

Imprumutand din tehnologiile create de grupul Michelin, cauciucurile Winter 1 prezinta un design special, prevazut cu profil simetric. Prin adaugarea amestecului special cu silica structurii pneului, nivelul tractiunii a fost augmentat pentru a facilita deplasarea lina si sigura pe zapada. In plus, si flexibilitatea la temperaturi coborate a fost extinsa. In combinatie cu o rigiditate optimizata a umerilor, aceste aspecte contribuie la o sporire a stabilitatii la efectuarea virajelor.

Probabil ca cel mai mare cosmar al soferilor pe timp de iarna este sa derapeze. Datorita prezentei celor doua santuri adanci, riscurile acvaplanarii devine mai redus. Un alt beneficiu consta in facilitarea unui consum mai mic de combustibil, gratie greutatii diminuate a pneurilor si carcasei cu contur rotunjit.

Va invitam sa optati cu incredere pentru serviciile noastre de livrare gratuita anvelope Tigar Winter 1 in Ploiesti, comenzile fiind onorate in cel mai scurt timp posibil!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope