Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Tipurile de anvelope includ cele pentru sezonul de iarnă, cele de performanța, pentru vara și multe altele. Iată o explicație rapidă a fiecăruia, astfel încât să puteți determina ce funcționează cel mai bine pentru locația dvs. și stilul de viață. Cele mai multe dintre aceste tipuri de anvelope pot fi găsite pentru o serie de vehicule, inclusiv autoturisme, camioane, minivanuri, SUV-uri și crossover-uri.

All-season: Anvelopele all season sunt create pentru exact ceea ce implică numele … toate anotimpurile! Acestea sunt proiectate pentru o plimbare ușoară, liniștită, eficiență a consumului de combustibil și o viață bună a benzii de rulare. Totuși, pentru că anvelopele all season sunt create pentru a face față fiecărui sezon, ele sunt un compromis și nu fac bine în condiții extreme. Sunt minunate pentru șoferii care locuiesc în locuri cu ierni blânde, dar nu pot suporta temperaturi reci sub zero grade Celsius si zăpadă.

Pneuri de iarnă / zăpadă: anvelopele de iarnă sunt excelente pentru circulatia in perioada de iarnă pe care anvelopele de anotimp nu o poate gestiona. Acestea sunt create din cauciuc special care nu se îngroașează la temperaturi de îngheț și oferă o tracțiune excepțională pentru condițiile rutiere de iarnă, cum ar fi gheața, zăpada și mazga. Dacă locuiți in zone cu ierni grele, veți avea nevoie de anvelope de iarnă.

Pneuri de performanță: anvelopele de performanță sunt create pentru șoferii care circula cu viteză și  doresc performanță. Aceste anvelope utilizează eficient puterea motorului și se comporta pe sosea ca și anvelopele de curse, dar au, de asemenea, o valoare redusă a uzurii benzii de rulare și de obicei nu durează atât timp cât alte tipuri de anvelope. Veți vedea adesea pneuri de înaltă performanță pe mașinile sport.

Anvelope de vară: Adesea, anvelopele „obișnuite” se numesc anvelope „de vară”. Practic, o anvelopă de vară se poate folosi trei sezoane din an – nu încercați să conduceți cu acestea în condiții de vreme rece sau de zăpadă. Anvelopele de vară oferă tracțiune excelentă pentru umezeală, astfel încât acestea sunt perfecte pentru ploile de primăvară și furtunile de vară. Cu toate acestea, cauciucul moale se întărește atunci când temperatura scade sub 0 grade C, ceea ce le face insuficiente pentru conducerea pe timp de iarnă.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope