Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Linia de anvelope P Zero lansata in aprilie 2016 in Portugalia, este disponibila pentru conducatorii auto in trei variante, pentru dotarea masinilor de lux, modelelor sportive si P Zero Corsa, anvelope cu profil ceva mai agresiv. Acesta este cel mai recent produs marca Pirelli, de care producatorii sunt mandri sa afirme ca design-ul lor modern se imbina in mod armonios cu “performantele extreme”.

Conform purtatorilor de cuvant care au reprezintat compania in cadrul conferintei de presa organizate, trasaturile care disting noua gama P Zero de alte modele, consta in progresivitatea la viteze inalte, care se mentine chiar si cand intervine uzura, dar si in zgomotul considerabil redus la rulare, rezistenta mai mica la rulare si performante mai bune in fata pericolului acvaplanarii. Mai mult de atat, cei de la Pirelli spun ca aceste caracteristici fac din noile anvelope P Zero cea mai avansata tehnologie disponibila in momentul curent si isi exprima increderea ca ele vor consolida prezenta brandului in cadrul categoriei premium.

30 de ani de la aparitia primului cauciuc P Zero, traditia Pirelli continua cu o noua generatie de anvelope – de la P Zero System pana la Rosso, fara a uita de Nero, Corsa etc.

Obiectivul principal al producatorului italian isi propune sa “integreze o multitudine de solutii tehnice create de inginerii din cadrul firmei, intr-o stransa colaborare cu omologii sai”. Ideea care a stat la baza noului proiect s-a axat pe combinarea tehnologiei avansate, procesele de fabricatie de ultima generatie si folosirea de materiale cu specific pentru fiecare model individual de autoturism”. Cu alte cuvinte, se depun eforturi nu doar in vederea proiectarii de anvelope de ulta-inalta performanta, dar si concentrate in directia crearii de cauciucuri omologate anume pentru marci particulare.

Steffco ofera soferilor de turisme, prin intermediul magazinului online, cat si direct din sediul localizat in capital, o paleta diversificata de anvelope Pirelli: Cinturato P4, anvelope de vara Cinturato P7, model Chrono 2 etc., disponibile pe mai multe dimensiuni. Indiferent ca sunteti din Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Timisoara, Arad, Constanta, Iasi, Piatra-Neamt, Pitesti etc., serviciile de livrare si transport pana la domiciliul clientului sunt gratuite, la comandarea a 4 anvelope de iarna, vara sau all season.

 

Cercetare si dezvoltare

Se pare ca noua gama P Zero se bucura de nivelul ridicat de performanta, datorita compusilor inovatori, creati pentru a imbunatati manevrabilitatea si rezistenta la rulare; polimerii cu proprietati mecanice avansate ajuta la optimizarea performantelor atat in conditii de drum uscat, cat si umed, iar design-ul profilului benzii de rulare prezinta santuri longitudinale pentru dispersia rapida a unei mai mari cantitati de apa.

Experienta in cadrul Formulei 1 a servit si pentru producerea acestui nou model. Drept urmare, rigiditatea sporita a benzii de rulare permite un raspuns mai rapid si o directie mai precisa la comenzile date vehiculului, fara a se pierde din aderenta laterala. Rezistenta la rulare a fost considerabil redusa (cu pana la 15 procente) prin utilizarea de compusi cu 80% silica, ceea ce a determinat si un consum mai mic de carburanti si emisii mai scazute.

Gama extinsa de profile

Durabilitatea este inca un punct forte de pe lista beneficiilor aduse de P Zero, datorita uzurii uniforme.

Desi de abia au aparut pe piata, deja este disponibil un portofoliul larg care cuprinde 60 de omologari, ceea ce inseamna ca anvelopele Pirello pot echipa una din doua masini de prestigiu inregistrare global. De pilda, super-masini precum Lamborghini Centenario, Mercedes GT AMG si Porsche Boxter sunt deja dotate cu noile pneuri auto P Zero. Avand in considerare intreaga istorie a anvelopelor produse de Pirelli, nu este de mirare ca brandul a pastrat numele P Zero pentru a denumi cel mai recent produs. Dimensiunile cu 17” introduse initial in 1987 au constituit o inovatie, insa gama de astazi se extinde pana la 22” pentru a intampina criteriile de performanta si putere actuale. Va fi interesant de urmarit in viitor succesul acestor anvelope care se pliaza exact cerintelor fiecarui model de masina.

 

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope