Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele de zăpadă sunt realizate dintr-un cauciuc moale, ceea ce le permite să-și păstreze flexibilitatea în vreme rece și creează o mai mare aderență la drum.

Anvelopele de iarnă  sunt bineinteles sezoniere . Nu le lăsați pe autovehicul pe intreg parcursul unui an.

Anvelopele de iarnă sunt destinate exclusiv lunilor de iarnă, când temperaturile sunt sub 7 grade! Atunci când vine  timpul de primăvara și temperaturile zilnice ridicate sunt peste 7 grade, ar trebui să începeți să vă gândiți la trecerea la anvelopele de vara.

Dacă veți face schimb de anvelope, exista depozite unde vă puteti stocați anvelopele contra cost.

 

  • Anvelopele de zăpadă vă vor ajuta sa opriți mai bine în gheață și zăpadă. Acestea pot reduce distanța de oprire cu până la 25%. Este o medie de două până la trei lungimi de mașină.
  • Instalarea anvelopei de iarnă va oferi vehiculului dvs. un nivel sporit de control, tracțiune și performanță pe vreme rece.
  • Anvelopele all season nu au concepute să înlocuiască anvelopele de iarnă.
  • Anvelopele all season nu au fost concepute initial pentru toate cele patru sezoane. Când au fost dezvoltate pentru prima dată în anii 1980, anvelopele all season au fost menite să ofere șoferilor un compromis rezonabil pentru primăvară, vară și toamnă. Acestea nu au fost niciodată concepute pentru a fi un substitut pentru o anvelopă de iarnă adevărată in conditii dificile de zapada si gheata. Deși majoritatea anvelopelor all season au indicativul M + S, acestea nu îndeplinesc standardul de tracțiune serioasă pentru vremea geroasa si cu zapada.
Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope